Nimarine Rib

RIB boot kopen (zoekterm: Rib boot kopen)

Een RIB boot, oftewel een Rigid Inflateble Boat, lijkt veel op een rubberboot, maar dat is het niet. Het verschil zit hem namelijk in de bodem. Waar deze bij een rubberboot opblaasbaar is, is de bodem van een RIB zoals de naam al zegt, hard en onbuigbaar. Dit biedt u vele voordelen tijdens het varen. Onze Suzuki Nimarine RIB boten zijn van alle gemakken voorzien en zijn uitermate geschikt om te genieten op het water.  Een RIB boot is eigenlijk een samensmelting van een rubberboot en een polyesterboot en biedt de voordelen van beide modellen. We zetten de belangrijkste voordelen van ons assortiment graag voor u op een rij zodat u boot kunt kopen die bij u past.

Een RIB boot kopen voor comfort

Koopt u een boot vooral voor comfort? Kies dan voor een RIB boot. De harde bodem van deze boot zorgt er namelijk voor dat u door het water heen snijdt en zo minder last heeft van golven dan in een rubberboot. Dankzij de harde bodem zijn RIB boten in grotere maten beschikbaar dan rubberboten. Dit maakt de boot geschikt voor een grotere groep mensen. Daarnaast beschikken de meeste RIB boten over een stuurconsole, die wat het varen erg comfortabel maakt.

Een RIB boot kopen om sportief mee te varen

Een RIB is licht gewicht en dankzij de harde bodem van de boot sterk genoeg voor de zwaarste buitenboordmotoren. U kunt er daarom hoge snelheden mee bereiken. Een RIB is steviger dan een traditionele rubberboot, maar weegt veel minder dan een polyester variant. Het resultaat is een boot die stabiel is, snel vaart én zuinig omspringt met brandstof.

Kom een langs

Bekijk ons aanbod RIB’s in onze showroom en zie zelf welk model boot het beste bij u past. We informeren u uiteraard over alle mogelijkheden.  

9