Lioness Cruiser

Nieuwe sloep kopen

Bent u van plan een nieuwe sloep te kopen?

Bekijk dan onze Lioness Cruiser. De Lioness Cruiser is onze sloep binnen de Lioness-lijn. Met het kopen van een nieuwe sloep, koopt u een boot die uitermate geschikt is om zorgeloos en ontspannen mee te varen.

Waarom een nieuwe sloep kopen?

De verschillende types van onze Lioness Cruiser zijn stuk voor stuk gemaakt voor comfort, plezier en gezelligheid op het water. Met het hele gezin of met vrienden ontspannen in een rondzit of zitlounge? Slaapt u graag op een groot ligbed? Het is allemaal mogelijk. Bekijk de verschillende opties en kies de Lioness Cruiser die het beste bij u past. Nadat u gerelaxte heeft op de boot, maakt u een verfrissende duik vanaf het zwemplatform. De sloepen binnen de Lioness Cruiser hebben genoeg opslagruimte zodat u alle belangrijke spullen meeneemt tijdens uw vaartocht.

Uitbreidingen voor optimale ontspanning

Denk bij de aankoop van uw nieuwe sloep ook vast na over de beschikbare uitbreidingen. Zo is bij de Lioness cruiser 435 bijvoorbeeld een klassieke kap of biminitop beschikbaar. Deze bieden bescherming tegen zon en regen en zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen en modellen. Wel zo comfortabel!

Een nieuwe sloep met snelheid kopen

Wie dacht dat sloepen enkel geschikt waren voor rustige en ontspannen vaartochten heeft het mis. De Lioness Cruiser 500 combineert het comfort van een sloep met snelheid. Dit komt door het maximale vermogen van 50 pk waarmee u met gemak hoge snelheden haalt. Wilt u het comfort van een sloep ervaren terwijl u sportief vaart? Dan is het kopen van de Lioness Cruiser 500 een goede keuze.

Kom direct bij ons langs!

Ziet u zichzelf al varen in een nieuwe sloep? Kom langs in onze showroom en laat u door onze specialisten adviseren bij het kopen van uw nieuwe sloep. Wij staan voor u klaar en ontvangen u graag.

2