Lioness Aqua Master

Houdt u van snelheid op het water? Bent u een sportieve en recreatieve watersporter? Dan biedt een consoleboot u vast en zeker veel waterplezier. Een consoleboot is een snelle boot met een open bovenkant. Het vaartuig wordt aangedreven door een buitenboordmotor en kan met een trailer vervoerd worden. Een consoleboot kopen doet u wanneer u een pleziervaarder bent die van snelheid houdt, maar voor een tochtje met de familie is hij ook bijzonder geschikt. Net als voor watersporten als wakeboarden of waterskiƫn en vissen.

Uitgebreid assortiment consoleboten

Wilt u een consoleboot kopen? Dan zit u bij Van Leeuwen Boten goed. Ons assortiment kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en bestaat uit verschillende merken, stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Wilt u een nieuwe of tweedehands consoleboot kopen? Voor beide kunt u bij ons terecht. Zoekt u een snelle en kwalitatief hoogstaande boot voor een scherpe prijs? Dan is een gebruikte consoleboot kopen voor u waarschijnlijk de beste optie.

Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft

Of u nu een nieuwe of gebruikte consoleboot wilt kopen, het is hoe dan ook een bijzondere ervaring en een flinke investering. Daar moet u zich goed, vertrouwd en zeker over voelen. U kunt erop vertrouwen dat de consoleboten van Van Leeuwen Boten van hoge kwaliteit zijn. Ze zijn allemaal uitvoerig gecontroleerd door onze ervaren experts. We begeleiden u persoonlijk tijdens uw zoektocht naar een perfecte consoleboot die volledig aansluit bij uw wensen.

Motorboten van Van Leeuwen Boten

Liever een ander type nieuwe motorboot? We zijn trots op onze eigen Lioness-collectie. We hebben een breed assortiment voor iedere vaarliefhebber. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Cruiser, Beach Cruiser, Nimarine RIB, de Tender of de Aquamaster. Interesse om de motorboot van uw dromen te kopen? Vraag dan hier een offerte aan.

4