Motoren

Buitenboord motor kopen
Waar moet u op letten bij het kopen van een buitenboordmotor?
De buitenboordmotor die u koopt moet uiteraard passen bij uw type boot en het doel waarmee u gaat varen. We beantwoorden graag een aantal vragen die belangrijk zijn om te stellen tijdens het kopen van een buitenboordmotor.

Welke staartlengte heb ik nodig voor mijn boot?
Als eerste is de staartlengte erg belangrijk. Om te bepalen welke staartlengte bij uw boot past, kijken we naar de spiegelhoogte van uw boot (hoogte van de achterkant). Boten met een vlakke bodem hebben vaak een kortstaart nodig. Boten met een V-bodem, waarbij de staart dieper in het water moet liggen, hebben een langstaart nodig. Vraag bij het kopen van een buitenboordmotor altijd advies over de staartlengte.

Hoeveel pk buitenboordmotor heb ik nodig?
De kracht die u nodig heeft is afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw boot. Hoe zwaarder en groter de boot is, hoe meer vermogen er nodig is. Ook het doel waarmee u het water op gaat is belangrijk. Gebruikt u uw boot vooral voor watersporten zoals waterskiëen? Dan heeft u een motor nodig met een groot aantal pk’s. Wilt u juist onder de 20 kilometer per uur blijven, zodat u zonder vaarbewijs kunt varen, dan bent u beter af met een lichte buitenboordmotor met minder vermogen.

Bij ons koopt u een motor uit ons uitgebreide assortiment buitenboordmotoren. Wij bieden enkel buitenboordmotoren van de beste kwaliteit aan. U koopt bij ons buitenboordmotoren van Suzuki. Wij hebben voor iedere vaarliefhebber en voor alle type boten een geschikte buitenboordmotor. Lichtgewicht om eenvoudig mee te nemen, de nieuwste technologieën voor extra comfort of een groot vermogen tot wel 350 pk voor de hoogste topsnelheden. Waar u ook naar op zoek bent: bij ons kunt u de juiste buitenboordmotoren kopen.

Kom bij ons langs voor advies over het kopen van een buitenboordmotor
Bij het kopen van een buitenboordmotor is advies van een specialist erg belangrijk. U wilt natuurlijk niet een buitenboordmotor kopen die niet geschikt blijkt te zijn voor uw boot en vaardoel. Wij voorzien u van deskundig en eerlijk advies zodat u de buitenboordmotor koopt die aan al uw wensen voldoet.

24