Trailers

boottrailer kopen
Het kopen van een boottrailer maakt u als vaarliefhebber erg flexibel. Een boottrailer geeft u de vrijheid om mooie nieuwe wateren te ontdekken en te overnachten in die ene haven waar u altijd al een keer heeft willen liggen. Een ander voordeel van het aankopen van een boottrailer is het gemak bij het stallen. Droog stallen tijdens de winter voorkomt aangroei van algen, schelpen en wier. Ook brengt u uw boot met een boottrailer eenvoudiger weg voor onderhoud of reparatie.

Marlin-boottrailer kopen
Een boottrailer van het merk Marlin kopen? Wij zijn uw officiële Marlin-dealer. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod Marlin-trailers.  Als officieel dealer kunnen wij u als geen ander adviseren over de kwaliteitstrailers van het merk. Daarnaast kunnen wij, mocht er iets kapot gaan, onderdelen los voor u bestellen.

Boottrailer kopen waar op letten?
Een geschikte boottrailer vinden voor uw boot is geen eenvoudige zoektocht. Er zijn een aantal zaken erg belangrijk bij het kopen van een boottrailer. We zetten de belangrijkste zaken voor u op een rij. Zo weet u waar u op moet letten bij het kopen van een boottrailer.

Maximaal trekgewicht
De boottrailer die u koopt mag in combinatie met het gewicht van uw boot natuurlijk niet zwaarder zijn dan het maximale trekgewicht van uw auto.

Geremd of ongeremd
Als het totale gewicht van de boottrailer die u gaat kopen, onder de 750 kilo blijft, dan mag de boot vervoerd worden met een ongeremde boottrailer. Is uw boot in combinatie met de boottrailer die u koopt zwaarder dan 750 kilo? Dan heeft u een geremde boottrailer nodig. Als u een geremde boottrailer koopt, moet deze worden voorzien van een eigen kentekenbewijs.

Kantelbare boottrailer kopen
Gaat u voor optimaal gemak tijdens het traileren van uw boot? Dan kan het kopen van een kantelbare boottrailer een goede keus zijn. Met een kantelbaar model laat u uw boot zonder stress te water zodat u zorgeloos kunt gaan genieten.

Kom direct bij ons langs
Kom langs in onze showroom, bekijk ons assortiment en laat u door onze specialisten adviseren over het kopen van een boottrailer. Maak hier een afspraak voor persoonlijk advies.

5