Zorgeloos de winter in! Reserveer nu je winterstalling en onderhoud voor je boot!

Products

    Alles zien

    Bereken jouw leaseplan

    Meer weten? Start chat

    Oudhuijzer 616 Tender

    Basisprijs21.995,00

    Totaal model zoals getoond21.995,00

    • BouwjaarNieuw
    • Formaat6,16x2,34 m
    • Max. motorvermogen70 PK
    • Max. aantal personen7 personen
    • Prijsvanaf €21.995,-

    Basisuitvoering

    • Zelf samenstellen

    • Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts.

    Product informatie

    De Oudhuijzer 616 Tender biedt een ideale combinatie van stijl, comfort en prestaties. Wanneer u op zoek bent naar een moderne, veelzijdige tender die niet alleen functioneel is maar ook indruk maakt op het water, is deze boot een uitstekende keuze. Het opvallende design en de solide vaareigenschappen maken de Oudhuijzer 616 Tender geschikt voor zowel ontspannende tochten als uitdagende vaartochten.

     

    Het design

    De Oudhuijzer 616 Tender is ontworpen met een focus op eigentijdse elegantie en functionaliteit. Met een lengte van 6,16 meter en een breedte van 2,34 meter biedt deze tender voldoende ruimte, zonder in te leveren op een gestroomlijnd en verfijnd uiterlijk. De romp van de boot is voorzien van vloeiende lijnen die bijdragen aan een moderne en aantrekkelijke uitstraling. Daarnaast is de tender verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties, zodat u de boot naar eigen smaak kunt personaliseren.

     

    Krachtig en betrouwbaar

    De Oudhuijzer 616 Tender combineert een aantrekkelijk ontwerp met robuuste technische specificaties. De boot is vervaardigd uit hoogwaardig polyester, wat zorgt voor een sterke en duurzame constructie. Met een maximaal motorvermogen van 70 PK levert de tender uitstekende prestaties, geschikt voor zowel rustige tochten als meer dynamische vaarervaringen. De boot is met zijn diepgang van slechts 0,40 meter tevens geschikt voor ondiepe wateren, wat de flexibiliteit en inzetbaarheid aanzienlijk vergroot.

     

    Stabiel en veilig

    De vaareigenschappen van de Oudhuijzer 616 Tender bieden stabiliteit en controle, zelfs bij hogere snelheden. Dit is te danken aan het zorgvuldig ontworpen rompontwerp en de hoogwaardige constructie. Hier maakt het niet uit of u nu op kalm binnenwater of op uitdagender water vaart, de boot biedt een soepele en comfortabele ervaring. De diepe instap en het goed ontworpen zonnedek dragen bij aan extra comfort tijdens het varen.

     

    Comfortabel en prachtig interieur

    Het interieur van de Oudhuijzer 616 Tender is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. De boot is uitgerust met comfortabele zit- en rugkussens, en de ruime opbergruimtes onder de zitkussens zorgen ervoor dat u al uw benodigdheden veilig kunt opbergen. Het zonnedek biedt de ideale plek om te ontspannen, terwijl de kuip voldoende ruimte biedt voor maximaal 7 personen. Wilt u loungen in de zon of een gezellige tijd doorbrengen met familie en vrienden, deze tender biedt alle comfort die u nodig heeft.

     

    Langdurig vaarplezier

    Een van de grote voordelen van de Oudhuijzer 616 Tender is het onderhoudsvriendelijke karakter. De boot is vervaardigd uit polyester, een materiaal dat niet alleen duurzaam is maar ook eenvoudig schoon te houden. Dit maakt de boot bijzonder geschikt voor eigenaren die veel tijd op het water willen doorbrengen en minder tijd aan onderhoud willen besteden. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw tender in topconditie blijft, wat resulteert in langdurig vaarplezier.

     

    Waarom kiezen voor de Oudhuijzer 616 tender?

    De Oudhuijzer 616 Tender biedt een unieke combinatie van stijl, prestaties en comfort. Deze boot is een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren watersportliefhebbers die waarde hechten aan kwaliteit en veelzijdigheid. De tender biedt bovendien een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding, wat het een aantrekkelijke optie maakt in zijn klasse.

     

    Oudhuijzer 616 Tender kopen bij Van Leeuwen Boten

    Bij Van Leeuwen Boten staat niet alleen de verkoop van de Oudhuijzer 616 Tender centraal, maar bieden wij ook uitgebreide service om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw boot. Wij voorzien u van deskundig advies en uitstekende after-sales ondersteuning en bieden u de mogelijkheid om uw boot geheel naar wens samen te stellen. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op diverse financieringsopties en aantrekkelijke garantievoorwaarden.

     

    Bent u geïnteresseerd in de Oudhuijzer 616 Tender? Bezoek dan onze showroom voor een uitgebreide kennismaking met deze boot. Ons ervaren team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het keuzeproces. Maak vandaag nog een afspraak voor een proefvaart en ervaar zelf de unieke kwaliteiten van de Oudhuijzer 616 Tender.

    Kom langs voor een adviesgesprek in onze inspirerende showroom
    • Kom langs voor een adviesgesprek in onze inspirerende showroom

      Direct een afspraak maken
    • Openingstijden

      Maandag:08:00 - 18:00 Dinsdag:08:00 - 18:00 Woensdag:08:00 - 18:00 Donderdag:08:00 - 18:00 Vrijdag:08:00 - 18:00 Zaterdag:08:00 - 16:30 Zondag:Gesloten

    Vragen over een van onze boten?

    0488-482855

    Reviews (6)

    • Tom de Groot

      • Ik ben dit jaar mijn eigen bootverhuur bedrijf begonnen (Forza Bootverhuur) en heb mijn boten bij Van Leeuwen Boten gekocht. Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen! Nemen de tijd voor je en denken met je mee. Een eerlijk en oprecht bedrijf. Ik kan iede
    • Werner Kruizenga

      • Uitstekende service! Staan altijd voor je klaar en nemen de tijd. Op zoek naar een mooie boot? Ga naar Van Leeuwen Boten!